Fler loppisfynd

Med oss hem från loppisen i påskas följde också två guldiga lampfötter. Dessa håller nu på att genomgå en förändring och har sprayats svarta.


Foto: Tina, timonhome.blogg.se

Nu återstår det bara att hitta en snygg lampskärm till. Är någon som vet var man kan hitta billiga lampskärmar som liknar den nedan? Just den här kommer ifrån Mio...


Foto: Mio
2009-04-29 @ 08:52:00 Belysning Före Efter Inredning Loppisfynd Kommentarer (9)

Olivträd

Såg på fiabloggen att man kunde fynda olivträd på Netto för 129 kronor denna vecka. Eftersom jag velat ha ett sånt träd en längre tid tänkte jag att jag genast skulle bege mig av till närmaste Netto. Till min besvikelse insåg jag dock att det inte finns en enda Netto butik i hela Stockholm! Typsikt! :( Men eftersom jag redan var så inställd på ett olivträd fick det bli en från Plantagen istället. Den var varken lika billig eller lika stor, men fin var den i alla fall! Även lite nejlikor fick följa med hem....


Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2009-04-26 @ 18:52:27 Växter Kommentarer (10)

Mateus porslin

Jag älskar allt porslin från Mateus. Trots att vi har haft våra uppläggningsfat i flera år nu så tycker jag fortfarande att det är supersnygga. Det som är extra roligt är att allt porslin är handtillverkat och handmålat, vilket gör alla exemplar unika.


Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2009-04-24 @ 20:24:00 Inredning Kök Kommentarer (3)

Fynda på Jysk

När vi var hemma under påsken firade vi mamma som fyllde år. Hon hade bland annat önskat sig en gummikorg att ha ved i. Det fick bli den här snygga från Jysk. Riktigt billiga är de, 149:-/styck. Passa på innan de tar slut! :)


Foto: Jysk
2009-04-19 @ 19:29:42 Allmänt Kommentarer (6)

Loppisfynd

Under påskhelgen har vi varit hemma i Lysekil och mest njutit av det fina vädret. Två olika loppisar hann vi också med. Ett av fynden var den här glasskålen som gick loss på hela 30 spänn. Kändes överkomligt! :) Visst är den snygg?


Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2009-04-15 @ 19:51:00 Inredning Loppisfynd Kommentarer (8)

Bruka Design

Idag har vi besökt Bruka Designs lager i Frihamnen. Det var verkligen en upplevelse. Sjukt mycket folk som var ivriga att få shoppa till halva priset! Själv hittade jag dock inte så mycket... Det mesta av vårt porslin här hemma kommer från Bruka Design så jag hade hoppats på att vi skulle kunna komplettera lite, men inget av det vi hade fanns där. Vi kom bara hem med lite smågrejer. Bland annat dessa små söta espresso muggar som även passar perfekt till glögg. Visst är de söta?


Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2009-04-04 @ 16:11:00 Inredning Kök Kommentarer (7)

Ny favorit

Jag har hittat världens bästa sida! :) Jag som totalt har fastnat i bloggträsket och älskar att läsa inredningsbloggar brukar ha svårt att få tid att spana in alla uppdateringar i alla fantastiska bloggar som finns. Men nu finns inredningsbloggarna - "en sajt för dig som tittar på bilder innan du läser texter". Sidan samlar bilder från massor av inredningsbloggare och vill man veta mer så är det bara att klicka på bilden så kommer man till bloggen. Perfekt! Precis vad jag behöver.

2009-04-03 @ 19:25:46 Allmänt Kommentarer (1)