Svart eller vitt till hallen?

Nu har vi svårt att bestämma oss igen... Håller ju på att planera hallen, men kan inte komma överrens om vi ska ha vit eller svart inredning. Det gick ju så bra sist när vi fick hjälp av er med att välja matta så nu har jag gjort några små bilder i photoshop där man väldigt ungefärligt kan se hur det blir med vit resp. svart inredning. Vad skulle ni välja - vitt eller svart?

2009-02-28 @ 00:04:00 Hall Inredning Kommentarer (13)

H&M Home

För den som ännu inte hunnit surfa in på H&M Home så kan jag starkt rekommendera det. Hittade en massa fint där. Vad sägs om detta fina påslakansset till exempel? :)

2009-02-25 @ 09:47:36 Sovrum Kommentarer (2)

Nytt försök

Förra veckan samlade jag mod och surfade in på Ellos hemsida för att göra ytterligare ett försök och köpa ett överkast. Sist jag försökte blev jag inte alls nöjd, men så såg jag att Starwoman hade köpt ett överkast från Ellos som såg jättefint ut.

Paketet kom med posten i fredags och denna gången blev jag faktiskt jättenöjd. "Cherry" heter det och finns i flera olika storlekar.

2009-02-23 @ 21:03:00 Inredning Sovrum Kommentarer (4)

En helg i Jönköping

Oj, va snabbt dagarna går! Nu är ju den här veckan också snart slut...

Här kommer lite bilder från förra helgen när vi var nere i Jönköping och hälsade på hos Robin & Lizz. Jättemysigt!


Foto: tina, timonhome.blogg.se
2009-02-12 @ 20:23:00 Foto Kommentarer (4)

Tapeter beställda

Igår var vi förbi Björklund & Wingqvist och beställde en ny tapet. Det har nämligen blivit dags att göra något åt vårt "kapprum". Som det är nu är det alldeles för tråkigt så vi ska börja med att tapetsera utrymmet i en tapet från Eco Tapeter (ur kollektionen"Front").

Hittade ingen bra bild på tapeten... Det är ialla fall massa små hus. Jättesöt! :)Foto: Eco Tapeter och tina, timonhome.blogg.se
2009-02-01 @ 12:43:00 Hall Renovering Tapeter Kommentarer (7)