Purpurapel

Nästan hela maj så har det fantastiska trädet utanför vårt vardagsrums fönster blommat. Hela rummet skimrar i rosa och det är så fint! Efter förra veckans årsstämma med föreningen så har jag fått lära mig att det är purpurapel trädet heter!
Foto: Tina, timohome.blogg.se
2012-05-27 @ 21:35:29 Växter Kommentarer (3)

Hög tid för lite tavlor

Nu börjar det verkligen bli dags att få upp lite tavlor på de vita väggarna här hemma. I helgen var vi förbi Ikea och inhandlade lite ramar och för någon vecka sedan beställde jag den fantastiska tavlan "From Another Time" (th nedan) från min duktiga kompis Smäm. Visst är den fin? Mer snygg konst finns att beställa här.


Foto: Tina, timonhome.blogg.se + Smäm, smäm.se
2012-05-21 @ 21:59:14 Inredning Kommentarer (0)

Fotosession med Vilhelm

Förra veckan fotade jag Vilhelm och hans mamma och pappa. Visst är han söt? Och så snäll! Han klagade inte en enda gång under hela fotograferingen!

Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2012-05-16 @ 19:10:19 Foto Kommentarer (2)

Spontant

Efter kyrkan idag blev det lunch på mysiga Vigårda i nya gallerian Mood. Kan rekommenderas om man är sugen på goda, lite annorlunda och inte alltför onyttiga burgare! Efter lunchen spontaninhandlade vi en lampa till vardagsrummet på Spiti (ocså i Mood-gallerian). Fler bilder kommer så fort vi fått upp den! Tror den kan bli riktigt bra!


Foto: Tina, timonhome.blogg.se + vigarda.se
2012-05-13 @ 22:33:00 Belysning Kommentarer (2)

Svart blir vitt

Ni som följt bloggen ett tag kommer kanske ihåg ljusstakarna som jag fyndade på loppis och som sen blev svarta. Nu har de fått genomgå ytterligare en förändring och gått från svarta till vita. Alltid kul med lite förändring! :)


Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2012-05-10 @ 21:18:00 DIY Loppisfynd Pyssel Kommentarer (3)

Tillbaka från London

Både jag och finaste Carina, som jag åkte med, hade gjort varsin lååång lista på ställen vi ville besöka i London, men vi hann inte ens med hälften. Inte helt oväntat! Haha! :) Första dagen började vi alla fall i Notting Hill. Tillsammans med de andra tjejerna åt vi en mysig lunch på Le Pain Quotidien. Fin inredning och god mat! :)Blomsterbutiken "Wild at Heart", som låg mitt i gatan på Westbourne Grove hade jag läst lite om så den fanns självklart med på listan. Mysig butik men ganska liten!På Westbourne Grove hittade vi även Daylesford farmshop och café. Såå charmigt!

2012-05-03 @ 21:37:00 Foto Kommentarer (0)