Kakeljakt

Vet inte hur många kakelbutiker vi varit i på sistone... Men i veckan tittade vi förbi m2 stockholm och fastnade för ett vitt kakel till väggarna på toa/badrum. Klassiskt kakel men i lite annorlunda former. Funderar på att ha stora vita plattor (liggandes) på väggen i badrummet och liknande till toaletten men i lite mindre format. Känns skönt att nästan ha bestämt sig för något! :) Å det bästa av allt var att det var så billigt! Dessutom var de så snälla att vi fick de kakelplattor vi var intresserade av för att testa hur det blev hemma hos oss. Kan varmt rekomendera en färd till m2 för den kakelsugne!

image36image37

2007-06-01 @ 17:20:22 Badrum

Kommentarer

Postat av: Johanna

Det finns så mycket att välja på, men skönt att ni nästan har bestämt er. Vitt funkar alltid, så det tycker jag är ett bra val! Snällt att ni fick låna med kakel hem. Visst är det kul när personalen är så trevliga, då blir det roligare att handla av dem.

2007-06-01 @ 17:45:21
URL: http://inredning.webblogg.se

Postat av: art[e]fact

ja, det finns så mycket att välja på att jag förstår att du tycker att det är skönt att iallafall ha en idé om hur man vill ha det :)
Måste kika in till m2 Stockholm någongång, tack för tipset!
ha en trevlig kväll!

2007-06-01 @ 21:14:04
URL: http://artefact.blogg.se

Postat av: Karin

Alltid bra när man hittar något som man gillar som är billigt, händer tyvärr inte så ofta. Det låter snyggt ska bli kul att se.

2007-06-02 @ 07:55:42
URL: http://hemochliv.blogg.se

Postat av: timon

Nu har vi testat kaklet på plats i lägenheten och det såg jättefint ut. De plattorna vi fick med oss hem var blanka, men vi har nog bestämt oss för att ha samma storlek men matta istället. Blir inte lika mycket "offentlig toalett" då! :)

2007-06-04 @ 09:38:01
URL: http://timonhome.blogg.se


Kommentarera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: