På jakt efter Sophora

Är på jakt efter ett sånt här coolt träd:
 
Foto: Tescho.se
 
Nån som vet var man kan få tag på ett sådant i Stockholm city? I min väntan gick jag och köpte mig ett zickzack-träd. Inte riktigt lika fina men duger bra så länge...
 
Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2012-09-30 @ 21:56:00 Växter Kommentarer (2)

Utflykt till Rosendals Trädgård

Vilket fantastiskt höstväder vi haft i helgen! Under fina helger som denna kan jag verkligen rekommendera en tur till Rosendals Trädgård på Djurgården. Vi var förra helgen och åt lunch. Lunchen serveras i ett av växthusen och är gjord på råvaror från deras egna trädgård. Sen satt vi i äppellunden och åt. Hur mysigt som helst. Innan vi åkte hem passade vi på att plocka blommor som de har självplock på där. Supermysig dag!
 

Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2012-09-16 @ 19:46:00 Foto Växter Kommentarer (2)

Lavendel

När jag var hemma i somras fick jag en planta med lavendel från mamma. Dessvärre dog den ganska omgående... :( Tycker dock att blommorna är lika fina som torkade! Kanske ett tecken på att man börjar bli gammal när man börjar torka blommor! ;)
 
Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2012-09-08 @ 22:07:00 Inredning Växter Kommentarer (2)

Mera bröllop

Nu har redigeringsturen kommit till ett bröllop vi var på redan tidigt i somras. Det  var fina Bossan och Marika som gifte sig i Hedvig Eleonoras kyrka. Både regn och ris föll från himlen! :)
 

Foto: Tina & Simon, timonhome.blogg.se
2012-09-05 @ 20:41:00 Foto Kommentarer (4)

Loppisfynd före och efter

Här är ytterligare ett gammalt loppisfynd som jag glömt visa. Redan förra sommaren köpte jag detta fat på en loppmarknad hemma i Lysekil, sen fick den självklart en omgång med sprayflaskan. Så här såg förvandlingen från silvrig till vit ut:
 


Foto: Tina, timonhome.blogg.se
2012-09-03 @ 20:30:00 Före Efter Loppisfynd Pyssel Kommentarer (3)