Förseningar

Tapetseringshelgen blev ingen tapetseringshelg... :( Helgen inleddes istället med att älsklingen blev matförgiftat och låg nerbäddad hela lördagen... Trist! På söndagen kände han sig pigg igen och vi skulle just sätta igång med tapetseringen när vi kom på att vi måste ju göra ett spår för elen till köket och det kommer att gå just där vi skulle tapetsera. Så där vi tidigare hade spacklat och slipat så fint är det nu ett djupt spår! :( Tur att vi kom på det innan vi tapetserade i alla fall!

Så det var inte så mycket vi hann med denna helg. Vi hann dock åka till K-rauta för att lämna tillbaka allt fix och fog till  badrummet som tagit upp halva vårt kök. Arbetet med badrummet har ju blivit rejält försenat. Tanken var ju att det skulle vara kaklat och klart vid det här laget, men eftersom det strulade med bilning och annat så får det nu tjäna som förråd. Eftersom vi inte vet när kaklingen kommer att ske var det ju onödigt att ha massvis med säckar i hela lägenheten. Bättre att köpa tillbaka det när vi väl behöver det...

Eftersom älsklingen är i Spanien hela veckan blir det tapetsering tidigast nästa helg...


2007-09-24 @ 21:23:20 Allmänt

Kommentarer

Postat av: Danne

Gött att det blev lite härliga spår i väggen i alla fall! ;-) Det är så skönt när man får en massa mer jobb istället för att bli klar med det man egentligen hade tänkt att göra... Underbart! :-) Fondväggen vart ju grymt snygg i alla fall! Ha det!

2007-09-24 @ 22:57:01

Postat av: Emilie

Det går super det! tar mig friheten och gör det samma . Hoppas det går bra ;)
Tråkigt att det inte blev någon tapetsering. Jag vet hur det känns, vi har också varit lite sega med det men nästa vecka så börjas det :)
Sov gott! kram

2007-09-25 @ 01:24:09
URL: http://homedesign.blogg.se

Postat av: Karin

Ja, kämpa på!

2007-09-25 @ 21:37:21
URL: http://hemochliv.blogg.se

Postat av: cissan

Vad otur med helgen! Hoppas det blir av nästa helg då! Snyggt det blev med sprayfärgen till rören! Fiffigt värre! Ser superbra ut
Ha det så bra!!
kram

2007-09-27 @ 23:05:34
URL: http://www.cissan.blogspot.com


Kommentarera inlägget här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: