
Hallonmarmelad

Så härligt rött och gott det ser ut.
Det var längesedan jag gjorde marmelad. Men ruskigt gott blir det! Det bästa är ju att man kan blanda i det man tycker är gott.
Av någon anledning kan jag inte läsa o skriva kommentarer på ditt inlägg "Tredje gången gillt" från juni 2012, så jag skriver här istället! Vill börja med att berömma din blogg, superfin! Sen undrar jag vad det är du har bakom glasskivan i ditt kök. Är det betong av något slag? Jag har ett vitt kök med betongbänkskiva och har nu bara stänkskyddet kvar att bestämma mig om. Så svårt. Kanske någon betongimitation kunde vara något, eller så blir det för mycket.....
Åh, så gott!! Jättestor skillnad mot köpt! Likadant med hemgjord saft... mmmm! Jättefint du "paketerat" också :-) Ha det gott!
det ser jättegott ut! vilka fina etiketter! är de textade med stämpel?
@Mia: Tack! :) Betongen i vårt kök är nån slags puts som egentligen används på utomhusfasader. Det var våra hantverkare (http://www.fbi-pitea.se/) som fixade det. Jag var också väldigt fundersam på hur man kunde fixa betongvägg på bästa sätt (http://timonhome.blogg.se/2011/august/utkast-aug-26-2011.html#comment) men det här vart riktigt bra Vi är helnöjda. Va fint med en betongbänkskiva! Tror det blir jättesnyggt med betong även på väggen! Kolla in detta kök där de har det så: http://rickarderiksson.com/koket-klart/
Ser ju underbart gott ut! Det måste jag testa:)
kram Jenny
Okej, Puts + glas helt enkelt. Är ju supersnyggt! Får försöka få med min andra hälft på detta då han är fast besluten om att vi behöver en färgklick i köket...